Recensies

Wat zeggen klanten over de hulp van Aart José?

“Geloof mij maar. Je hebt er echt wat aan.” 

Als iemand dat tegen jou zegt. Ben je dan overtuigd? Ben je tevreden? Of wil je meer weten? Waarschijnlijk geldt het laatste.  Je wilt eerst nog iets meer weten. Dat is wat je op deze pagina vindt. Echte recensies van echte klanten. Van organisaties die voor Aart José kozen tot individuen die hij mocht helpen. Laat je inspireren!

“Aart José heeft me in deze periode uitstekend geholpen.”

De hulp tijdens mijn WIA keuring is me bijgebleven omdat er tijdens de keuring heel veel op me af kwam en Aart José me in deze periode uitstekend heeft geholpen. Hij heeft veel kennis hiervan en dit heeft geleid tot een mooi resultaat: UWV heeft een WIA beslissing genomen die gunstig voor mij is uitgevallen en die recht doet aan mijn (gezondheids-) situatie.

“De coaching en het advies: het heeft me ver gebracht.”

Het specialisme in mentale gezondheid van Aart José komt goed van pas als ik advies nodig heb over mijn stroef verlopende behandeling bij de psycholoog. Met zijn ervaring als psychiatrisch verpleegkundige geeft hij me een passend advies met betrekking tot mijn behandeling. Hierdoor kom ik in mijn kracht en lukt het me om de juiste stappen hierin te zetten. Kortom, de coaching en advies van Aart Jose tijdens een roerige periode met veel uitdagingen heeft me veel gebracht. Als volgende stap ga ik binnenkort een modulair traject bij UWV starten met Aart José.

“De VR bril werkte voor mij heel goed naast mijn intensieve behandeling.”

Ik heb kennis mogen maken met de VR bril. Het gebruik van de VR bril verminderde mijn psychische klachten en gaf direct ontspanning. Wat mij betreft is dit iets wat meer en vaker in het coachingssessies/ coachingstraject ingezet kan worden . De VR bril werkte voor mij heel goed naast mijn intensieve behandeling.

“Aart José hielp mij goed om dit ongemak weg te halen en te kunnen profiteren van deze oefeningen..”

“Ik heb een wandelcoaching traject gevolgd bij Aart José. De reden hiervan is dat ik zelf tegen bepaalde dingen aanliep op mijn werk en privé: het leren grenzen stellen. Maar ook vertrouwen krijgen in mijn eigen handelen. Aart José heeft geholpen om mijn eigen blokkades te leren herkennen en te focussen op wat goed gaat. Minder te twijfelen aan mijzelf. Ik moest erg wennen aan de mindfulness oefeningen; dit voelde voor mij soms wat ongemakkelijk. Aart José hielp mij goed om dit ongemak weg te halen en te kunnen profiteren van deze oefeningen. Ook kijkt hij goed naar de persoon zelf en waar de behoefte ligt en sluiten de oefeningen goed aan bij de hulpvraag. Door dit alles te doen in de natuur, tijdens een wandeling, voelde dit totaal ongedwongen en plezierig. Bedankt Aart José voor je hulp en ik denk nog vaak aan je tips en feedback!”

“In jouw coachingstrajecten zit verdieping. Nu Emma weer aan het werk is, lacht zij weer op haar werk!”

Zorgorganisatie ’s Heeren Loo

“Het gevoel dat er écht naar je geluisterd wordt. Ook wordt er goed met je meegedacht. Je hebt mij vaak aan het denken gezet, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Aart José, bedankt!”

“Het gevoel dat er écht naar je geluisterd wordt. Ook wordt er goed met je meegedacht. Je hebt mij vaak aan het denken gezet, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Aart José, bedankt!”

Martin de Jong, POB (Praktijkondersteuner Bedrijfsarts)

“Wandelen is de beste probleemoplosser die er bestaat.”

Martijn den Blijker, Directeur Kiezebrink Rodents

Nieuwsgierig? Neem contact op!

AJKO Coaching & Advies

☎️  +31 (6) 15 36 81 14

✉️  info@ajko.nl