Over Aart José

Ervaren. Pragmatisch. Empathisch.

Mijn naam is Aart José Kok. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn carrière ben ik gestart in de techniek als operator, engineer en inkoper.

In 2004 ben ik mijzelf gaan omscholen tot psychiatrisch verpleegkundige. Als verpleegkundige ben ik mij meer gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen richting werk. Dit heb ik o.a. gedaan door het volgen van de IPS (Individuele Plaatsing en Steun) en later een opleiding jobcoach.

Inmiddels ben ik al meerdere jaren werkzaam als IPS werktraject begeleider/jobcoach binnen de psychiatrie. 

Mijn gevarieerde werkervaring in de groensector, de techniek, de logistiek én de zorg komt goed van pas bij mijn huidige werk. Ik kan daarom met passie en ervaring klanten en werkgevers begeleiden en coachen.

Dit ben ik gaan combineren met een andere passie: wandelen. Ik ervaarde namelijk (en ervaar nog steeds!) dat wandelcoaching een prettige maar ook efficiënte manier is van coachen. De rode draad in mijn carrière? Het adviseren en coachen van mensen. Of dat nou tijdens verzuim, preventief of om te activeren is: ik coach/ adviseer/ begeleid mensen in hun baan.

Wat zeggen mensen over mij en mijn werk?

Hieronder een aantal reviews

AJKO Coaching & Advies

☎️  +31 (6) 15 36 81 14

✉️  info@ajko.nl