Klanten vertellen

Wij hebben het contact met Aart José altijd als prettig ervaren. Hij kan goed luisteren en maakte snel een (juiste) inschatting van onze situatie. Aart José is open, betrokken, flexibel en oplossingsgericht. We hebben veel aan zijn begeleiding gehad.

Ouders klant, langdurig traject, participatie

Ik heb een kort wandelcoach traject gevolgd bij AJ.

De reden hiervan is dat ik zelf tegen bepaalde dingen aanliep op mijn werk en privé. Het leren grenzen stellen, maar ook vertrouwen krijgen in mijn eigen handelen. AJ heeft geholpen om mijn eigen blokkades te leren herkennen en te focussen op wat goed gaat. Minder te twijfelen aan mijzelf. Ik moest erg wennen aan de mindfulness oefeningen, dit voelde voor mij soms wat ongemakkelijk. AJ hielp mij goed om dit ongemak weg te halen en te kunnen profiteren van deze oefeningen. Ook kijkt hij goed naar de persoon zelf en waar de behoefte ligt en sluiten de oefeningen goed aan bij de hulpvraag. Door dit alles te doen in de natuur tijdens een wandeling voelde dit totaal ongedwongen en plezierig.

Bedankt AJ voor je hulp en ik denk nog vaak aan je tips en feedback.
Kortom, ik kan het iedereen aanraden om met een wandelcoach aan de slag te gaan.

Klant Wandelcoaching preventie, Zorg

Een luisterend oor en dat ook meenemen in de handvatten. Goede gesprekken waarbij de humor over en weer goed geholpen heeft.

Klant Wandelcoaching en verzuim, ICT

Het gevoel dat er echt naar je geluistert wordt, ook wordt er goed met je meegedacht. Je hebt mij ook vaak zelf aan het denken gezet waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Bedankt!

Klant Wandelcoaching en verzuim, Zorg

Goede gesprekken balans tussen humor en serieus. Geen onderwerp laten en ik heb het gevoel dat ik alles kan bespreken. Open.

Klant langdurig traject, activeren, participeren.